NEA

Μια Alfa Romeo 4C με V8 κινητήρα Ferrari!

Lazzarini-Design-Alfa-Romeo-4C-Definitiva-1

H εταιρεία βελτιώσεων Lazzarini Design από την Ρώμη αποφάσισε να προσθέσει περισσότερους κυλίνδρους και να στριμώξει έναν V8 στην θέση του τετρακύλινδρου!

Προφανώς και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να χωρέσει ο V8 των 4.300 cc της Ferrari στο πίσω μέρος της Alfa Romeo 4C. Μάλιστα, μαζί του χώρεσαν και δύο turbo της αμερικάνικης Hennesey ώστε η ισχύς να φτάνει τα 738 άλογα και η ροπή τα 720 Nm! Το κιβώτιο προέρχεται επίσης από τη Ferrari και όπως καταλαβαίνετε το απόβαρο των μόλις 955 kg επιταχύνεται σαν ρουκέτα από στάση μέχρι τα 100 km/h και σε μόλις 2,5 sec!

H ροπή περνά στον πίσω άξονα μέσω μπλοκέ διαφορικού και λόγω της ισχύος έχουν φαρδύνει τα μετατρόχια, υπάρχει ένα νέος εμπρός προφυλακτήρας με σπόιλερ που κατεβαίνει μέχρι χαμηλά, μια μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ διαφοροποιημένο είναι και το κάλυμμα του κινητήρα για καλύτερη ψύξη. Εδώ να πούμε πως για μια τέτοια μετατροπή η Lazzarini ζητά περίπου 250.000€!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!