NEA

Bilenkin Vintage, με αγάπη από την Ρωσία!

bilenkin-vintage (2)

Το Vintage είναι ένα όμορφο μοντέλο με ρετρό καταβολές που κατασκευάζεται στην Ρωσία και βασίζεται στα μηχανικά μέρη της προηγούμενης BMW M3…

bilenkin-vintage (18)Tο Bilenkin Vintage παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα στο Ντουμπάϊ και μην πάει ο νου σας πως πρόκειται για κάτι φτηνό, μιας και η τιμή του ξεκινά από τις 130.000 ευρώ και με διάφορα αξεσουάρ/γλυκάδια μπορεί άνετα να εκτοξευθεί έως τις 250.000 ευρώ! Σχεδιαστικά το όμορφο Vintage θυμίζει κάτι από Volga του παρελθόντος ή ακόμη και από Volvo P1800, ενώ τα περισσότερα εξαρτήματα και μηχανικά μέρη προέρχονται από την BMW M3 της προηγούμενης σειράς Ε92, αυτή με τον V8 4.0 των 420 PS.

bilenkin-vintage (11)Στη νόσταλγη κλάσικ εμφάνιση του Vintage συνδράμουν ένα σωρό λεπτομέρειες, όπως οι «μεταλλικοί» προφυλακτήρες, οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες, οι ζάντες κ.α. Στο εσωτερικό επικρατεί ανάλογη ρετρό διάθεση -π.χ. οι αναλογικές βελόνες του ηχοσυστήματος- που εναλλάσσεται με το σύγχρονο στοιχείο. Το σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου δεν θα περνούσε απαρατήρητο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!