NEA

Διαρροή για το Lada Niva;

lada niva chevrolet-niva-

Φήμες θέλουν τα συγκεκριμένα σχέδια να αφορούν στο επόμενο Niva που θα έχει σαφώς πιο σύγχρονη σχεδίαση και στιλ…

LADA-NIVA-2017-2Αν και πολλά έχουν αλλάξει τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αυτό που μένει σταθερό στον χάρτη είναι το Niva της Lada. Αλλά μάλλον όχι για πολύ ακόμη, καθώς τα σκίτσα δείχνουν μια σχετικά απλή σχεδιαστική προσέγγιση, χωρίς περιττές φιοριτούρες και στοιχεία εντυπωσιασμού. Βέβαια είναι σίγουρο πως στο μοντέλο παραγωγής, όταν και αν προκύψει, θα προστεθούν π.χ. ράγες οροφής και ένα κάλυμμα για τη ρεζέρβα, αλλά συνολικά θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα είναι προσιτό (όπως και το τωρινό Niva).

Πάντως, το νέο Niva θα έχει και τα σήματα της Chevrolet, ενδεχόμενα θα πωλείται από την αρχή εκτός Ρωσίας, δεν θα χρησιμοποιήσει τίποτα από το τωρινό μοντέλο που εξελίχθηκε από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 και μεταξύ άλλων έχει και 5-θυρη έκδοση (η οποία δεν εξάγεται εκτός Ρωσίας). Για να δούμε τον τύπο της τετρακίνησης που θα έχει το νέο Niva, καθώς τους κινητήρες κάτω από το καπό του. Πάντως, στην Ελλάδα η Lada είναι πλέον ακέφαλη καθώς τα κεντρικό της υποκατάστημα στην λεωφόρο Καβάλας με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική έχει ερημώσει εδώ και καιρό…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!