ΑΓΩΝΕΣ

Ο Bernie Ecclestone λέει πως η Formula 1 έχει γίνει σκατά!

FERNANDO-ALONS0

O Bernie Ecclestone, ο άνθρωπος που έστησε την αυτοκρατορία της F1, θεωρεί πως στην σημερινή του κατάσταση το πρωτάθλημα είναι απλά σκατά!

Στην συνέντευξή που έδωσε στο Motorsport θεωρεί πως πρέπει να γίνουν αλλαγές άμεσα, κι επειδή o Bernie Ecclestone δεν είναι κάποιος τυχαίος, οι αλλαγές στους κανονισμούς της F1 θεωρούνται δεδομένες (μετά την σεζόν 2016). «Το πρόβλημα είναι πως βλέπω τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι», λέει στη συνέντευξή του ο πολύς Bernie. «Τι λέτε, είναι σωστό ο Fernando Alonso -ίσως το έχετε ακουστά, είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής- να ξεκινά από τις τελευταίες θέσεις; Είναι δίκαιο ένας οδηγός να αλλάζει τον κινητήρα του να είναι τρίτος στα προκριματικά τελικά να ξεκινά 13ος; Είναι σωστό;».

« Η Φόρμουλα 1 είναι σκατά. Πρέπει να κοιτάξουμε όλα αυτά να θέματα. Το κοινό δεν θα δείξει καμία κατανόηση. Οι άνθρωποι βλέπουν τις κατατακτήριες δοκιμές, γνωρίζουν πως κάποιος έχει προκριθεί 2ος ή 3ος και ξαφνικά το βλέπουν στη μέση της σειράς εκκίνησης. Γιατί; Γιατί απλά άλλαξαν τον κινητήρα τους. Ή το κιβώτιο. Μπορούμε να λύσουμε το θέμα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε μερικά χρόνια».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!