NEA

Με 250 άλογα το νέο Ford Fiesta RS;

Fordf Fiesta ST caroto test drive (3)

Νέα δημοσιεύματα που τρέχουν στο διαδίκτυο θέλουν το ισχυρότερο Fiesta RS να είναι τόσο hot, όσο δεν πάει άλλο!

Fordf Fiesta ST caroto test drive (2)Αν τελικά ισχύσουν οι φήμες, η απόδοση του γνωστού 1.600άρη Ecoboost θα εκτοξευθεί από τα 182 άλογα -που αποδίδει στο Fiesta ST που βλέπετε στην φωτογραφία- προς τα περίπου 250 βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στην κατηγορία των μικρών «βολίδων». Οι πληροφορίες έρχονται από το γερμανικό Autobild που αναφέρει πως το λανσάρισμα του Fiesta RS θα γίνει το 2017 (ίσως να παρουσιαστεί νωρίτερα επισήμως) στο πλαίσιο της επετείου των 40 ετών που συμπληρώνει το μοντέλο.

Fordf Fiesta ST caroto test drive (1)Από την άλλη, υπάρχει και η δέσμευση της εταιρείας να παρουσιάσει 12 σπορ μοντέλα στο άμεσο μέλλον, ενώ κάποιες άλλες φήμες που έκαναν λόγο για τετρακίνηση δεν επιβεβαιώνονται, αφού κάτι τέτοιο θα ανέβαζε αρκετά το κόστος. Αισθητικά το Fiesta RS θα ακολουθήσει τη λογική του αντίστοιχου Focus RS και θα έχει ένα επιθετικό εμπρός μέρος, αρκετά τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα και βέβαια αναβαθμισμένα φρένα και σπορ ανάρτηση. Όσο για τις επιδόσεις υπολογίστε τελική πάνω από 230 km/h και 0-100 κάτω από 6,5 sec!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!