NEA

Πως θα είναι το νέο BMW i5;

BMW-I5-SEDAN

Το τρίτο μοντέλο της ηλεκτροϋβριδικής γκάμας i θα έχει χαρακτήρα σεντάν ή θα είναι μία επιμηκυμένη εκδοχή του i3…

BMW-I5H BMW θέλει στα επόμενη 2-3 χρόνια να έχει λανσάρει το i5, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν αυτό θα έχει το στιλ ενός κόμπακτ MPV ή ενός σεντάν που μεταξύ άλλων θα ανταγωνίζεται και το αναμενόμενο Tesla Model III. Σύμφωνα με το Robertson μια πρώτη ιδέα για την τελική του μορφή θα πάρουμε του χρόνου, στα πλαίσια και των εορτασμών για τα 100 χρόνια της BMW. Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα κοιτάξουμε στο παρελθόν αλλά κυρίως θα δούμε το μέλλον», οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα ενδιαφέροντα πρωτότυπα από τους Βαυαρούς πέρα από το i5. Το τελικό όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, όπως δεν έχει αποφασιστεί και το αν θα είναι φουλ ηλεκτρικό ή υβριδικό.

BMW-I5-1Όπως χαρακτηριστικά είπε στο βρετανικό Autocar ο Ian Robertson (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής εταιρείας και υπεύθυνος για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ) και άλλα i μοντέλα είναι καθοδόν. Παράλληλα, η BMW εξελίσσει και ένα μοντέλο υδρογόνου, που θα είναι έτοιμο για κανονική παραγωγή το 2020. Πρόκειται για ένα μεγάλο σεντάν που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Toyota Mirai και θα έχει αυτονομία έως και 700 km. Πάντως, κανείς ακόμη δεν ξέρει τι θα γίνει αφού υπάρχουν και οι φήμες το i5 να είναι ένα crossover

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!