NEA

Πανέμορφη η Alfa Romeo Giulia QV Sportwagon

Alfa-Romeo-Giulia-QV-SportWagon 1200

Οι Ιταλοί μπορεί καν να μην έχουν παρουσιάσει ακόμα επίσημα τις πιο προσιτές εκδόσεις της Giulia, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους μετρ στην επεξεργασία εικόνα σαν … κάνουν παιχνίδι!

Εδώ βλέπετε μία προσέγγιση από τον Ιταλό Alessandro Masera, ο οποίος ομολογουμένως ενσωμάτωσε πολύ ωραία τον επιπλέον όγκο στο όμορφο σχήμα της Giulia. Παράλληλα, σχεδίασε ενδιαφέροντα πίσω φώτα, καθώς και ένα χαρακτηριστικό διαχύτη σε συνδυασμό με διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Όπως θα αντιληφθήκατε και εδώ πρόκειται για μια QV Sportwagon, που θα κινείται επίσης από τον V6 3.0 τούρμπο κινητήρα 510 ίππων. Κατ’ εκτίμηση, οι επιδόσεις θα υπολείπονται ελάχιστα με το 0-100 να είναι λίγο πιο αργό (στα 4,0 ή 4,1 sec, αντί για 3,9 της κανονικής Giulia QV), λόγω του ελαφρώς αυξημένου βάρους. Αλλά, θα πείτε, ας δούμε πρώτα από την Alfa Romeo τις πιο νορμάλ εκδόσεις στην Giulia, και μετά βλέπουμε και την Sportwagon…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!