NEA

Απόσυρση μέχρι τις 20 Απριλίου – Κατάθεση πάνω από 50.000 πινακίδων!

aposirsi

Η κυβέρνηση θα καταθέσει αύριο Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την παράταση της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων μέχρι τις 20 Απριλίου του 2016…

Όπως έχουμε πει, το εν λόγω μέτρο θεωρείται απόλυτα επιτυχημένο και έχει συμβάλλει στην ανανέωση των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως εκπτωτικό «κουπόνι» για την αγορά νέων μοντέλων με σύγχρονη αντιρρυπαντική τεχνολογία.

KATATHESI PINAKIDONΆγνωστο ακόμα είναι το αν θα επεκταθεί το χρονικό όριο των προς απόσυρση οχημάτων με πρώτη άδεια κυκλοφορίας έως τις 31-12 -2005, καθώς το μέτρο ισχύει σήμερα για όσα αυτοκίνητα έχουν ταξινομηθεί μέχρι τις 31-12-2000. Παράλληλα μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί περισσότερες από 50.000 πινακίδες αυτοκινήτων, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να μην επιβαρυνθούν με τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, ενώ το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί και άλλο μέχρι αύριο που είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα του έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!