NEA

Ρετρό roadster από την Jannarelly Automotive

janarelly-design1-retro-supercar (5)

Αν απορείτε ποια είναι η παραπάνω εταιρία, πίσω από αυτή υπάρχει ο σχεδιαστής της W Motors…

Η οποία έχει να επιδείξει τα Lykan Hypersport και Fenyr Supersport κάνοντας χρυσές δουλειές κυρίως στην Μέση Ανατολή. Τώρα, ο Anthony Jannarelly προχώρησε στην ίδρυση μιας ανεξάρτητης εταιρίας παρουσιάζοντας το κεντρομήχανο πρωτότυπο Design-1 με την έντονα ρετρό σχεδίαση και την roadster διθέσια άποψη. Πρόκειται για μία συνεργασία με την Equation Composite που εξειδικεύεται στα κάρμπον αμαξώματα και πέρα από τις μακέτες τον Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί το concept σε πραγματικές διαστάσεις.

Το πλαίσιο θα είναι σωληνωτό, αλλά το αμάξωμα θα αποτελείται από ανθρακόνημα και fiberglass, ώστε το βάρος να μην ξεπερνά τα 710 kg. Τα 0-100 θα πετυχαίνεται σε περίπου 4 sec με τελική στα 218 km/h. Συγκεκριμένα, την κίνηση θα αναλαμβάνει ένας V6 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 3,5 lt που θα αποδίδει 304 άλογα, θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων με την ροπή να περνά στους πίσω τροχούς μέσω μπλοκέ διαφορικού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!