NEA

To Faraday Future FFZERO1 των 1.000+ ίππων [vid]

H Faraday Future θα παρουσιάσει στην έκθεση ηλεκτρονικών CES και στο μακρινό Λας Βέγκας το φουτουριστικό concept που βλέπετε στην οθόνη σας, στοχεύοντας κατευθείαν στην Tesla!

Faraday Future EV concept«Είναι μόνο ένα πρωτότυπο μοντέλο, καθώς η εταιρία μας θα λανσάρει προσεχώς ένα ανταγωνιστικό Tesla και το FZERO1 είναι μία πρώτη ένδειξη» αναφέρει στην ανακοίνωση της η αμερικανική Faraday Future που στο δυναμικό της έχει αρκετούς πρώην ειδικούς της αντίπαλης Tesla Motors. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το εντυπωσιακό πρωτότυπο που μοιάζει λες και ξεπετάχτηκε από τον ψηφιακό κόσμο του Gran Turismo. Μάλιστα, ο οδηγός κάθεται σε γωνία 45 μοιρών για να είναι πιο άνετα, ενώ η εμφάνιση μας παραπέμπει σε αγωνιστικό κατηγορίας LMP1.

Εδώ να πούμε πως το σύστημα πρόωσης αποτελείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες με την συνδυασμένη ισχύς να ξεπερνά τα 1.000 άλογα, το 0-100 να τοποθετείται κάτω από τα 3 sec και την τελική να ξεπερνά τα 300 km/h (κάπως υπερβολικό για ηλεκτρικό αυτοκίνητο). Οι μπαταρίες εδράζονται πάνω σε ένα μεταβλητό πλαίσιο (το VPA, Variable Platform Architecture) που θα προσαρμόζεται σε διάφορα μοντέλα (με κίνηση μπροστά, πίσω ή τετρακίνηση)που ετοιμάζει… η αντί-Tesla εταιρία. Για να δούμε, τι θα δούμε από την Faraday που έχει προσλάβει περίπου 750 ειδικούς για να λανσάρει το πρώτο της μοντέλο παραγωγής σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!