NEA

H Audi ετοιμάζει ένα μοντέλο κάτω από το Audi A1

AUDI-SMALLER-THAN-A1

Οι τιμές του μίνι Audi θα ξεκινούν περίπου από τις 20.000 ευρώ για την έκδοση βενζίνης του των 1.000 κυβικών και από 35.000 για την ηλεκτροκίνητη!

Στην Audi σχεδιάζουν την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου που θα είναι σαφώς κάτω από τα 4 μέτρα και θα έχει χαρακτήρα αυτοκινήτου πόλης, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Μάλιστα, θα απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό και θα μπορεί να θεωρηθεί ως διάδοχος του αλουμινένιου και πρωτοποριακού για την εποχή του A2, ενώ το βέβαιο είναι πως η βάση του θα είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του πλαισίου που χρησιμοποιείται ήδη στα VW up!, Seat Mii και Skoda Citigo.

Ανάμεσα στα πλάνα της Audi περιλαμβάνεται και μια ηλεκτρική έκδοση κατά τα πρότυπα του VW e-Up! που θα παρουσιαστεί στην πορεία, καθώς και μια εκδοχή με πιο τονισμένα off- road χαρακτηριστικά. H βασική έκδοση θα έχει κάτω από το καπό της το νέο 3-κύλινδρο turbo 1.000άρη κινητήρα. Λόγω κόστους, αλλά και… μεγέθους, δεν υπάρχει προοπτική για καμία άλλη έκδοση (υβριδική, ντίζελ ή τετρακίνητη), πέρα από δύο εκδόσεις ισχύος του μοτέρ και της αμιγώς ηλεκτροκίνητης εκδοχής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!