NEA

Ανανέωση για το Ford Fusion, ακολουθεί το Mondeo

FORD-FUSION-2016-1

Το ανανεωμένο Ford Fusion θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ το καλοκαίρι, ενώ οι αλλαγές δεν αναμένεται να υιοθετηθούν στο ευρωπαϊκό Mondeo πριν από το 2017.

Η ανανεωμένη εκδοχή του Ford Fusion που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ και ουσιαστικά προλογίζει το επερχόμενο facelift του Mondeo. Υπενθυμίζεται πως το Fusion είναι η αμερικάνικη εκδοχή του τελευταίου και για τους εκεί υποψήφιους αγοραστές, υπάρχει ένας νέος V6 κινητήρας στα 2.700 cc με διπλά turbo, που αποδίδει 325 άλογα και 475 Nm. Στο βασικό εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνεται η τετρακίνηση, η ενεργή ανάρτηση, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και ζάντες 19 ιντσών.

Τώρα, πιο ενδιαφέρον είναι το facelift (που μας δίνει μία ένδειξη και για το Mondeo), όπου το Fusion θα έχει φρεσκαριστεί από εμπρός (προαιρετικοί οι φουλ LED προβολείς), σε συνδυασμό με το χρωμιωμένο περίγραμμα της χαρακτηριστικής μάσκας και την επανασχεδιασμένη είναι η εισαγωγή αέρα στη βάση. Οι προβολείς ομίχλης δεν είναι πλέον στρογγυλοί αλλά σχήματος «L», ενώ ανάλογες είναι οι αλλαγές τόσο στον πίσω προφυλακτήρα όσο και στα πίσω φώτα. Στο εσωτερικό έχει αλλάξει η διάταξη και ο σχεδιασμος του ταμπλό, ενώ πλέον το σύστημα infotainment είναι το Sync 3, που διαθέτει οθόνη αφής και νέες δυνατότητες χειρισμού, ενώ ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου έχει αντικατασταθεί από έναν περιστροφικό διακόπτη (στο πρότυπο της Jaguar).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!