NEA

Με σούπερ εμφάνιση και 473 άλογα το Lexus LC 500

Ένα από τα πιο φανταχτερά μοντέλα που παρουσιάζονται στο Ντιτρόιτ είναι το πρωτότυπο LC 500, ίσως το πιο hot Lexus των τελευταίων ετών!

LEXUS-LC-500-1Πρόκειται για το κορυφαίο 2+2 κουπέ της Lexus και βασίζεται στο εξίσου εντυπωσιακό πρωτότυπο LF-LC για το οποίο οι μηχανικοί και σχεδιαστές της εταιρίας χρειάστηκαν περίπου 4 χρόνια για να το ολοκληρώσουν. Πάντως, το LC 500 είναι αυτό που θα μπει στην παραγωγή και όπως φαίνεται πολλά από τα στοιχεία του concept πέρασαν και στο κανονικό μοντέλο με το ολοκαίνουργιο πλαίσιο (με αναλογία βάρους 52/48).

LEXUS-LC-500-3AΟ κινητήρας του LC 500 είναι ένας ατμοσφαιρικός V8 5.000 cc με απόδοση 473 PS/7.100 rpm και 527 Nm/4.800 rpm, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς με το 0-100 να πετυχαίνεται σε μόλις 4,5 sec (η τελική δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί).

LEXUS-LC-500-8Εξωτερικά, τα κλασικά γνωρίσματα των σπορ κουπέ -μικροί πρόβολοι, μεγάλο καπό- υπάρχει και η χαρακτηριστική αλλά και επιθετική μάσκα Diabolo, σε συνδυασμό με τριγωνικούς προβολείς, καθώς και τα ιδιαίτερα πίσω φώτα. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι ζάντες των 21 ιντσών μαζί με τα τονισμένα πίσω φτερά και το διαχύτη, ενώ τα αεροδυναμικά βοηθήματα απουσιάζουν παντελώς.

LEXUS-LC-500-11Το πολυτελές 2+2 θέσεων εσωτερικό είναι σύγχρονο με φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων, με οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα από την οποία ελέγχεται και το ηχοσύστημα της Mark Levinson, ενώ ο εξοπλισμός ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης είναι φυσικά πλήρης. Όσο για την τιμή πώλησης, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!