NEA

H επιστροφή της Lincoln Continental

LINCOLN-CONTINENTAL-2017-1

To Ντιτρόιτ εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την Lincoln να στοχεύει στις ευρωπαϊκές λιμουζίνες μέσω της νέας Continental…

Πέρασαν περίπου 13 χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε για την Continental και τώρα η πολυτελής μάρκα της Ford επιστρέφει στην αμερικανική αγορά με ένα νέο μοντέλο που στοχεύει και στην Κίνα. Ο κορυφαίος κινητήρας της Continental δεν είναι πια ένας V8 όπως τις παλιές καλές εποχές, αλλά ένας V6 3.000 κυβικών με διπλά turbo, ο οποίος αποδίδει 400 άλογα και 542 Nm, που καταλήγουν σε όλους τους τροχούς. Με το συγκεκριμένο σύνολο η τιμή της νέας λιμουζίνας της Lincoln θα ξεπερνά τις 60.000 δολάρια, ενώ με τους ατμοσφαιρικούς των 2.700 και των 3.500 cc -και κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς- θα πέφτει κάτω από τις 50.000 δολάρια.

Φυσικά, το κύρος της Continental είναι ανάλογο με την κλασική premium εμφάνισή του αμαξώματος, με τις ιδιαίτερες χειρολαβές που αποτελούν συνέχεια των περιγραμμάτων των παραθύρων. Όταν πλησιάζει ο οδηγός, τα φώτα LED ενεργοποιούνται αυτόματα -μαζί με το φωτισμό του εσωτερικού-, ενώ οι πόρτες απασφαλίζουν και με τη βοήθεια ενός αριθμητικού κωδικού, ο οποίος εισάγεται μέσω ενός πάνελ που βρίσκεται στη μεσαία κολώνα. Στο εσωτερικό ανάμεσα στον οδηγό και το συνοδηγό παρεμβάλλεται μια ογκώδης κεντρική κονσόλα, η διαμόρφωση της οποίας θυμίζει και τις αντίστοιχες μοντέλων της Mercedes, κάτι που ισχύει και για τους διακόπτες της ηλεκτρικής ρύθμισης των καθισμάτων στις επενδύσεις των θυρών. Όλα τα παραπάνω για μία λιμουζίνα με αμερικανικό στιλ που δεν προβλέπεται για την Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!