NEA

«Καθαρή» η Renault μετά τους ελέγχους

Renault_68041_global_en

Η ελεγκτική ομάδα δεν βρήκε τίποτε το ύποπτο σχετικά με το φαινόμενο παραποίησης εκπομπής ρύπων, σε έρευνες που έγιναν σε εγκαταστάσεις της Renault στην Γαλλία…

Renault_13076_global_enΗ ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ μετά τις φήμες για ένα νέο σκάνδαλο, αυτή τη φορά στοχοποιώντας την Renault. Όπως είχαμε γράψει οι αρμόδιες αρχές είχαν κάνει ελέγχους πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς υπήρχε υποψία πως σε μερικά μοντέλα της Renault υπήρχαν αποκλίσεις των τυποποιημένων μετρήσεων εκπομπής ρύπων από τις προβλεπόμενες. Σε ανακοίνωσή της η γαλλική εταιρία τόνισε πως συνεργάστηκε πλήρως με το τεχνικό επιτελείο που προβλέπονται και από το υπουργείο οικονομικών της χώρας, όπως και από τα τμήμα ανάπτυξης και ενέργειας. Εδώ να πούμε πως χτες η μετοχή της Renault είχε πέσει έως 17% στο χρηματιστήριο του Παρισιού, αλλά σήμερα σταδιακά αναμένεται ταχεία ανάκαμψη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!