NEA

Η Manifesto νίκησε στο Ferrari Top Design School [vid]

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε τα τρία concepts που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στον γνωστό διαγωνισμό σχεδίασης…

Ferrari Manifesto concept (2)Μία ομάδα από έξι σπουδαστές της σχολής ISD-Rubika, από τις Valenciennes της Γαλλίας, απέσπασαν το κορυφαίο βραβείο «Gran Premio Assoluto» με το εντυπωσιακό Manifesto Concept. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ferrari FL by Roman Egorov με το πρωτότυπο εσωτερικό να κερδίζει τους ψήφους της κριτικής επιτροπής. Πρόκειται για δουλειά Ρώσων σπουδαστών από το Hochschule Pforzheim της Γερμανίας.

To Ferrari de Esfera concept κέρδισε το βραβείο «Premio Speciale» και δημιουργήθηκε από τρεις σπουδαστές από το Hongik University, από την μακρινή Σεούλ, της Νότιας Κορέας. Και τα τρία concepts αποτελούν οράματα για το πώς μπορεί να είναι μία Ferrari to 2040. H κριτική επιτροπή απαρτίστηκε από γνωστούς σχεδιαστές, οδηγους και συλλέκτες, όπως μεταξύ άλλων είναι οι Nicola Boari, Franco Cimatti, Aldo Colonnetti, Rodolfo Gaffino Rossi, Jay Kay, Flavio Manzoni, Nick Mason, Andrea Militello, Paolo Pininfarina και ο οδηγός της F1, o Sebastian Vettel.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!