NEA

Έτοιμο το πολωνικό Arrinera Hussarya GT

Arrinera Hussarya GT (1)

Τουλάχιστον η αγωνιστική έκδοση GT με προδιαγραφές FIA GT4 ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στην Βρετανία και διατίθεται για κάθε ενδιαφερόμενο που έχει 185.000 δολάρια…

Για το Arrinera Hussarya είχαμε γράψει πριν από καιρό και τώρα η εταιρία από την Πολωνία αποφάσισε να παρουσιάσει την αγωνιστική έκδοση με του κεντρομήχανου μοντέλου της. Το πλαίσιο είναι άγνωστης ταυτότητας σε αντίθεση με τον V8 των 6.200 cc που προέρχεται από την General Motors. Ελέω των προδιαγραφών της κατηγορίας η ισχύς του έχει πέσει από τα 650 στα 430 άλογα, ενώ διαθέτει όλα εκείνα που έχει ένα αγωνιστικό με κλωβό ασφαλείας στο εσωτερικό.

Όπως και στο μοντέλο παραγωγής, έτσι και εδώ η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω σειραϊκού κιβωτίου έξι σχέσεων, η ανάρτηση είναι τύπου pushrod (με ράβδους ώσης) με ελατήρια και αμορτισέρ της Öhlins, τα φρένα της Alcon είναι εξαπίστονα μπροστά με δίσκους 380 mm, ενώ το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.249 kg. Εδώ να πούμε πως το μοντέλο παραγωγής δεν έχει διατεθεί ακόμη και η Arrinera λέει πως θα έχει έτοιμες μέσα στη χρονιά 33 Hussarya. Πολύ κάτω δηλ. από τις αρχικές προβλέψεις για 100 το χρόνο. Ποιος ξέρει, ίσως να μην υπάρχει ζήτηση για το κανονικό μοντέλο και… να το έριξαν οι Πολωνοί στις πίστες!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!