NEA

Sold out για το Koenigsegg Agera RS και την σπέσιαλ Lamborghini Centenario

Koenigsegg-Agera_RS_2015_1000

Πριν καν παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης, η σπέσιαλ Centenario έχει ήδη πωληθεί, ενώ ξεπούλησε και το Agera RS των 1.160 ίππων!

Lamborghini-Aventador_LP750-4_SV_2016_1000 (15)H Centenario -αυτό είναι το όνομα που χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής τουλάχιστον- θα κατασκευαστεί συνολικά 40 φορές, 20 ως κουπέ και 20 ως ρόουντσερ, ενώ η τιμή της θα ξεκινά από τα 2,2 εκ. ευρώ. Πρόκειται για μία Lambo προς τιμή της 1ooης επετείου από τη γέννηση του Ferrucio Lamborghini και που θα παρουσιαστεί αρχές Μαρτίου, στην Γενεύη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα βασίζεται στην Aventador (στην φωτογραφία βλέπετε την Super Veloce), θα έχει πλαίσιο από ανθρακόνημα και ο κωδικός του θα είναι LP770-4, μιας και ο V12 στην τετρακίνητη Centenario θα αποδίδει 770 PS.

Koenigsegg-Agera-RS-1Η σουηδική Koenigsegg αναφέρει πως με περίπου 1,5 εκ. ευρώ θα μπορούσε κανείς να αγοράσει την κορυφαία εκδοχή Agera RS. Και λέμε «θα μπορούσε», μιας και 25 Agera RS που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη πωληθεί, παρόλο που η παραγωγή θα ξεκινήσει εντός χρόνου με τις πρώτες παραδόσεις από το 2017. Αν στο σημείο αυτό αναρωτιέστε από πού ζουν αυτοί που αγοράζουν τέτοιου είδους supercar, η σουηδική εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων τις σημαντικότερες αγορές της για το Agera RS που είναι των ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Κίνα, Ταιβάν, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Α, μην ξεχάσουμε να πούμε πως το Agera RS έχει -σε σχέση με την απλή έκδοση R- 20 περισσότερα άλογα, με τον V8 5.0 με τα διπλά turbo να φτάνει τα 1.160 PS. Όχι ότι μας ενδιαφέρει και πολύ αφού όλα έχουν πωληθεί ήδη… J

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!