NEA

Νέα teaser για το Opel GT [vid]

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε τον CEO της Opel, τον Dr. Karl-Thomas Neumann, να ανοίγει στιγμιαία την πόρτα στο μέλλον σημειώνοντας: «Η Opel επαναπροσδιορίζεται. Μη χάσετε τη συνέχεια»!

Opel-GT-Concept-1Ακόμη και σήμερα το αρχέτυπο GT παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Opel και για αυτό η εταιρία δίνει δέουσα βαρύτητα στο concept που θα παρουσιαστεί αρχές Μαρτίου στην Γενεύη. Έτσι, μετά το πρώτο teaser ακολουθεί μία φωτογραφία με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης με το λογότυπο GT στη μέση να παραπέμπουν σε ένα σχεδιαστικό θρύλο: στο avant-garde Experiment GT που παρουσίασε η Opel τo 1966 στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης και ήταν το πρώτο πρωτότυπο όχημα που επινόησε Ευρωπαίος κατασκευαστής αυτοκινήτων.

Opel-GT-Concept-3Το Experimental GT ήταν ήδη ένα υπερσύγχρονο coupé με ανάγλυφο σχήμα, απόλυτα καθαρό, μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό και ασυμβίβαστο. Η ίδια φιλοσοφία διέπει τώρα τη σχεδίαση του νέου GT Concept. Επίσης, ο κόκκινος εμπρός τροχός που φαίνεται για λίγο, αποτελεί φόρο τιμής στη μοτοσικλέτα Motoclub 500 της Opel, η οποία έδειχνε ιδιαίτερα φουτουριστική όταν το 1928 εμφανίστηκε με δύο κόκκινα λάστιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!