NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο σφυρί η Aston Martin DB10 του James Bond

Aston Martin DB10 James Bond (1)

Με την διάθεση του SPECTRE στα DVD-Club, η βρετανική εταιρία άδραξε την ευκαιρία για να ανακοινώσει την δημοπράτηση της πανέμορφης DB10!

Aston Martin DB10 James Bond (3)Η δημοπράτηση θα γίνει Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου… οπότε έχετε χρόνο για να ταξιδέψετε μέχρι το Λονδίνο και τον οίκο Christie’s Auction House για να διεκδικήσετε την πανέμορφη DB10! Εννοείται πως θα πρέπει να διαθέτετε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στο «παιχνίδι» και να αποκτήσετε, όχι μόνο την Aston που οδηγεί στο SPECTRE ο Daniel Craig (στον τελευταίο του ρόλο ως James Bond, όπως λένε οι πληροφορίες), αλλά και ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα που έχει κατασκευάσει ποτέ η βρετανική φίρμα. Αν πάλι, είστε εκτός παιχνιδιού επειδή το σφυρί εκτιμάται πως θα χτυπήσει πάνω από τα 1,4 εκ. δολάρια, τότε μην πτοείστε καθώς έπεται η Aston Martin DB11 με ανάλογο στιλ, σούπερ επιδόσεις, και φυσικά σε πολύ πιο προσιτή τιμή :-).

Aston Martin DB10 James Bond (2) Aston Martin DB10 James Bond (12)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!