NEA

Διαρροή για την Jaguar F-Type SVR

Jaguar F-Type SVR leaked image (2)

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της top εκδοχή της F-Type με τον V8 κινητήρα των 575 ίππων και 0-100 σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα!

Εκτός απροόπτου, η Jaguar F-Type SVR θα κάνει την επίσημα πρεμιέρα της στις αρχές Μαρτίου στην Γενεύη και οσονούπω αναμένονται και τα πρώτα επίσημα στοιχεία. Έως τότε, μπορείτε να δείτε το βρετανικό σπορ μοντέλο στις πρώτες leaked φωτογραφίες, με το έντονα αεροδυναμικό κιτ, τις εισαγωγές στο καπό, τους αγριεμένους προφυλακτήρες, τις 20άρες ζάντες, την εξάτμιση από τιτάνιο (ελαφρύτερη κατά 12 kg από την συμβατική εξαγωγή) και την πίσω ρυθμιζόμενη πτέρυγα που αναπτύσσεται από τα περίπου 100 km/h.

Στο εσωτερικό πέρα από τα σπορ καθίσματα υπάρχει ένα ανάλογης λογικής τιμόνι και οι πάντα απαραίτητες λεπτομέρειες που εδώ είναι από βουρτισμένο αλουμίνιο. Ο κινητήρας της F-Type SVR είναι ο V8 των 5.000 cc με μηχανικό υπερσυμπιεστή (τον γνωστό «κομπρέσορα») που θα αποδίδει 575 PS / 700 Nm με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 3,7 sec με τελική στα 322 km/h (312 για το roadster). Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι στο πιο αγαπημένο σας… καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!