NEA

Πόσο κοστίζει η ηχόμπαρα της Porsche;

Porsche soundbar from an exhaust (2)

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό σε εμφάνιση, η γερμανική φίρμα διαθέτει μία ηχόμπαρα ενσωματωμένη σε ένα σύστημα εξάτμισης με διπλές εξαγωγές… για στερεοφωνική απόδοση!

Porsche soundbar from an exhaust (4)Το σιλανσιέ που βλέπετε προέρχεται από μια Porsche 911 GT3 και έχει ενσωματωμένη μία 2.1 μονάδα ηχείων ισχύος 200 Watt με επεξεργασία ήχου DTS TruSurround. Οι σχεδιαστές της Porsche τονίζουν πως το σιλανσιέ προσφέρει ένα βαθύ μπάσο ήχο, ενώ μπορεί να συνδεθεί ασύρματα (Wireless ή μέσω Bluetooth) με οποιαδήποτε πηγή ισχύος. Στο κέντρο υπάρχει LED οθόνη με τις σχετικές ενδείξεις, η συσκευή συνοδεύεται με τηλεχειριστήριο, ενώ η 911 Soundbar έχει διάφορες υποδοχές (αναλογική, οπτική, coaxial, subwoofer κ.α.). Η διάθεση της Porsche ηχόμπαρας θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα κοστίζει περίπου 2.900€!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!