NEA

Στην Γενεύη η ολλανδική Spyker;

SPYKER-VENATOR-B6-1

H ολλανδική Spyker επιδεικνύει για άλλη μια φορά τέτοιες αντοχές ως εταιρεία, μικρή απ πλευράς μεγέθους, που σε κάνουν να πιστεύεις πως είναι πραγματικά εφτάψυχη.

PYKER-VENATOR-B6-3Αφού, λοιπόν, ξεπέρασε τις παλαιότερες κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, αφού ξεγλίστρησε από την υπόθεση της εξαγοράς της πολύπαθης Saab -το πώς θα γινόταν ο «νάνος» Spyker να αναλάβει τις τύχες του «γίγαντα» Saab μόνο όσοι το αποφάσισαν τότε το γνωρίζουν- και αφού τελείωσε η περίοδος προστασίας από τους πιστωτές της ανακοίνωσε πως θα δώσει το παρόν στην έκθεση της Γενεύης.

Μάλιστα, περιλαμβάνεται κανονικά στη λίστα των εκθετών, ενώ αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα δείξει θα είναι μια ηλεκτρική έκδοση του Venator B6. Άλλωστε ο επικεφαλής της μάρκας Victor R. Muller έχει δηλώσει πως η Spyker θα στραφεί προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αεροπλάνα. Για να δούμε τι τελικά θα ισχύσει από όλα αυτά, μιας και έχει αποδειχθεί πως με τους Ολλανδούς ποτέ δεν ξέρεις…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!