NEA

H VW σχεδιάζει την παραγωγή 20 plug-in ηλεκτροϋβριδικών μοντέλων

Volkswagen-Passat_GTE_2015_1600x1200_wallpaper_35

O CEO της Volkswagen, ο Matthias Müller επιβεβαίωσε πως οι μάρκες του ομίλου θα λανσάρουν περίπου 20 ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα έως το 2020.

Volkswagen-Budd-e_Concept_2016_1600x1200_wallpaper_20Μιλώντας σε εκδήλωση του ομίλου VW που έγινε πρόσφατα στις Βρυξέλλες, ο Müller είπε πως η αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποιεί το σκάνδαλο Dieselgate ως μία κατευθυντήρια γραμμή για το μέλλον. Στην εκδήλωση υπήρξαν πολλά πολιτικά πρόσωπα και ο CEO της VW ουσιαστικά επιχείρησε να πείσει πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε συνεργασίες για την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης και ενός δικτύου ταχυφόρτισης. Ο Müller είπε μεταξύ άλλων πως η αγορά των EV δεν θα αναπτυχθεί αν δεν υπάρξει υποδομή και πως πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά θα έχουν ένα μικρό ρόλο μέχρι οι πελάτες να πειστούν πως θα μπορούν να ανεφοδιαστούν άμεσα και γρήγορα.

Volkswagen-Budd-e_Concept_2016_1600x1200_wallpaper_21

Volkswagen-e-Golf_2015_1600x1200_wallpaper_40Η άποψη μας είναι πως όσο σημαντικό είναι το δίκτυο ανεφοδιασμού, τόσο σημαντικός είναι ο χρόνος επαναφόρτισης, όπως και η μέγιστη αυτονομία. Όλα αυτά βέβαια σε μία περίοδο που το βαρέλι του πετρελαίου βρίσκεται κάτω από τα 20 δολάρια και με την 2η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, αυτή των ΗΠΑ, να στρέφεται ξανά στους μεγάλα αυτοκίνητα και κινητήρες λόγω της φτηνής αμόλυβδης. Άντε, τώρα να πείσεις το κοινό για downsizing και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ειδικά μετά από ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην αυτοκινητοβιομηχανία…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!