NEA

Ανανέωση για το Opel Mokka X

Opel-Mokka_X_2017_1000 (1)

Σε ένα περίπου μήνα, στο σαλόνι της Γενεύης, θα παρουσιαστεί επίσημα το facelift Mokka με την διάθεσή του να ξεκινά τo φθινόπωρο…

Όπως είχε προγραμματισθεί και με τον ανταγωνισμό στα SUV να εντείνεται συνεχώς, το δημοφιλές Mokka που κυκλοφορεί από το 2012, αποκτά φρέσκο παρουσιαστικό και ξεχωρίζει από το προηγούμενο ως «Mokka X». Με τις διαστάσεις να παραμένουν απαράλλαχτες, τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προβολείς που συνδυάζονται με LED, τη μάσκα, τους προφυλακτήρες και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Opel-Mokka_X_2017_1000 (2)Στο εσωτερικό υπάρχουν σημαντικές αλλαγές μιας και οι υπερβολικά πολλοί διακόπτες της κεντρικής κονσόλας, έχουν υποκατασταθεί ως ένα βαθμό από το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων προερχόμενο από το νέο Astra. Έτσι, το κυρίαρχο στοιχείο είναι η νέα οθόνη αφής με 7 ή 8 ίντσες, ενώ πλουσιότερος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας προσφέροντας συστήματα από το νέο Astra (όπως το Opel Eye στην πιο πρόσφατη εκδοχή του, η ανάγνωση σημάτων κυκλοφορίας, αποφυγής σύγκρουσης κ.α.).

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων, τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για μία βασική turbo έκδοση στα 1.000 cc. Ωστόσο, στην γκάμα περνά ο νέος 1.400άρης με τα 152 άλογα (που είδαμε στο νέο Astra) που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, με start/stop και τετρακίνηση. Την σειρά των κινητήρων συμπληρώνει ο αξιόλογος ντίζελ στα 1.600 cc με δύο εκδοχές, στα 110 και στα 136 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!