NEA

Το Mahindra XUV Aero σχεδιασμένο από τον οίκο Pininfarina

Mahindra XUV Aero concept (1)

Στα μέρη μας την Mahindra μπορεί να την γνωρίζουμε περισσότερο για τα αγροτικά της, αλλά στην Auto Expo 2016 η ινδική εταιρία παρουσίασε ένα ενδιαφέρον όχημα ελευθέρου χρόνου με κουπέ στιλ.

Mahindra XUV Aero concept (2)To πρωτότυπο Mahindra XUV Aero παρουσιάστηκε στο Δελχί και τραβά το ενδιαφέρον από την όμορφη κουπέ εμφάνισή του με την δυναμική μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα. Η όψη του μπορεί να θυμίζει κάτι από Suzuki, αλλά το πίσω μέρος μας παραπέμπει σε μεγαλύτερα premium μοντέλα, όπως είναι η BMW X6. Βλέπετε, τα crossover και τα SUV είναι η νέα τάση που καλλιεργούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, μιας και διαπιστώνουν μία ισχυρή ζήτηση από το αγοραστικό κοινό. Ειδικά στην κατηγορία των premium SUV, υπάρχει μία κατεύθυνση προς τις σπορ εκδοχές με σήματα κατατεθέν την έντονα κεκλιμένη οροφή προς τα πίσω.

Έτσι, ακόμη και στην Mahindra προσβλέπουν σε μία μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, να πούμε πως η ινδική εταιρία διαθέτει ήδη στην γκάμα της το σύγχρονο XUV500 με αυτοφερόμενο πλαίσιο και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως από τα τέλη 2015 η Mahindra κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό και τον έλεγχο της θρυλικής εταιρίας Pininfarina (η εξαγορά του 76% του μετοχικού κεφαλαίου έγινε τέλη 2015 έναντι του ποσού των 28 εκ. δολαρίων), οπότε θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως στα επόμενα χρόνια θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!