NEA

Renault Kwid Racer & Climber για την Ασία

RENAULT-KWID-RACER-CLIMBER-2

Το μικρό crossover Kwid είχε παρουσιαστεί τον Αύγουστο για την αγορά της Ινδίας και 90.000 πωλήσεις πάει απο το καλό στο καλύτερο…

Μάλιστα, οι… Ινδοί της Renault παρουσίασαν στην έκθεση Auto Expo του Νέου Δελχί δύο νέες παραλλαγές του Kwid, τα Racer και Climber. Παράλληλα με τις δύο παραλλαγές αμαξωμάτων παρουσιάστηκε και η τελευταία έκδοση του ατμοσφαιρικού 3κύλινδρου των 1.000 κυβικών, η 1.0 Sce, που είναι πιο δυνατή αλλά και πιο καθαρή, ενώ νέο είναι και ένα αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Συγκεκριμένα, τo Racer είναι αυτό που λέει το όνομά του: ένα μίνι αγωνιστικό με μπάκετ καθίσματα ρολ- μπαρ αντί για πίσω θέσεις, επενδύσεις από αλκαντάρα, αλουμίνιο και ανθρακόνημα, με χαμηλωμένη ανάρτηση, νέους προφυλακτήρες, 18άρες ζάντες και φώτα LED. Από τη άλλη, το Climber είναι αυτό που φαντάζεστε: ένα μικρό SUV με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, λάστιχα off road σε συνδυασμό με νέας σχεδίασης ζάντες και με περιφερειακά πλαστικά προστατευτικά, ενώ παραμένει προσθιοκίνητο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!