NEA

To Audi R8 στο Super Bowl 50

Ο τελικός του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Football «Super Bowl 50» θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στην Santa Clara της Καλιφόρνια…

Audi R8 V10 plusΓια τους Αμερικανούς είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το οποίο σπάει τα μηχανάκια τηλεθέασής με πάνω από 120.000.000 τηλεθεατές! Η παράδοση θέλει στο ημίχρονο να προβάλλονται τα πιο ακριβά τηλεοπτικά σποτ της χρονιάς και βέβαια μεταξύ των εταιρειών -εδώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατέχουν εξέχουσα θέση- γίνεται και ένας άτυπος διαγωνισμός για το ποια θα παρουσιάσει το πιο εντυπωσιακό διαφημιστικό.

Φέτος λοιπόν η Audi θα προβάλλει στο ημίχρονο του Super Bowl το παραπάνω βίντεο και στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας πρώην αστροναύτης, ο οποίος είναι βυθισμένος στις αναμνήσεις του από την εποχή της διαστημικής εξερεύνησης και που έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Όταν όμως τον επισκέπτεται ο γιος του και του δίνει το κλειδί του νέου Audi R8 V10 plus με την τελική των 330 km/h, η διαδρομή αυτή, του μοιάζει με βόλτα με πύραυλο ανάμεσα στα αστέρια, η οποία του δίνει νέα πνοή στη ζωή του.

Το σποτ είναι παράλληλα μια υπενθύμιση των απίθανων πραγμάτων που μπορούν να συμβούν στη ζωή κάποιου που επιλέγει τον δρόμο της εξερεύνησης και της τεχνολογίας, όπως ακριβώς έχει επιλέξει και η Audi, ενώ ταυτόχρονα αποδίδει φόρο τιμής στον David Bowie με το πασίγνωστο τραγούδι του «Starman» που κυκλοφόρησε το 1972.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!