NEA

Vanderhall Laguna με 3 τροχούς και 200 άλογα!

Το αμερικάνικο Vanderhall Laguna είναι ένα πανάκριβο τρίκυκλο που κοστίζει από 70.500 ευρώ (77.000 δολάρια) και πάνω…

VANDERHALL-LAGUNA-22Και αυτό, διότι διαθέτει εξεζητημένη τεχνολογία και επιδόσεις, με το κάρμπον πλαίσιο να ωθεί ένας «μπουσταρισμένος» τετρακύλινδρος turbo της Opel στα 1.400 cc, ο οποίος αποδίδει 200 άλογα και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι. Το απόβαρο των μόλις 700 κιλών διασφαλίζει ένα 0-100 km/h σε μόλις 4,5 sec ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 220 km/h. Το πόσο γρήγορα ανεβαίνει η ταχύτητα, ο οδηγός το βλέπει σε μια ψηφιακή οθόνη στο συνολικά μινιμάλ εσωτερικό, ενώ αντίθετα το στροφόμετρο είναι αναλογικό.

Ο πίσω 20άρης τροχός έχει νούμερο λάστιχου 315/20, οι εμπρός είναι 235/35 R19, ενώ οι εξατμίσεις του βγαίνουν στα πλάγια. Το Vanderhall Laguna κατασκευάζεται στη Utah των ΗΠΑ σε ρυθμό 250 μονάδων ετησίως, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηχοσύστημα, κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα κ.α. ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και μια στοιχειώδης οροφή, που παρέχει κάποια προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!