NEA

Hypercars από το Κατάρ!

ELIBRIEA-CONCEPT-6

Γενικότερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η έννοια του ακριβού έχει μία διαφορετική διάσταση για τους «έχοντες»…

Και για αυτό το λόγο αυτοκίνητα όπως οι Bentley, Rolls-Royce και supercars σαν τα Lamborghini, McLaren, Ferrari κ.α. αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο στους δρόμους. Έτσι, υπάρχουν και αρκετοί ανεξάρτητοι επίδοξοι που θεωρούν πως μπορούν να μπουν σφήνα στην αγορά. Σαν τον Abdul Wahab Ziaullah που λέει πως το πρώτο supercar «Made in Qatar» -το οποίο ως πρωτότυπο ονομάζεται Elibriea Concept- θα πωλείται κανονικά από τον Μάρτιο και μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν παραδοθεί τα πρώτα αυτοκίνητα.

Η πλήρης ονομασία θα είναι Elibriea Equvallas, θα έχει πίσω του μια πενταετή εξέλιξη και 800 άλογα, που θα προέρχονται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα προέλευσης GM τοποθετημένο στο κέντρο, με το 0-100 να βρίσκεται κάτω από τα 4 sec. Το πλαίσιο θα αποτελείται από ανθρακονήματα, το αμάξωμα έχει περισσότερες γωνίες από όσες μπορεί να φανταστεί κανείς, το πλάτος με 2,14 μέτρα είναι κάτι πάραπάνω από μεγάλο, ενώ οι πόρτες ανοίγουν αλά Lamborghini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!