ΑΓΩΝΕΣ

Το νέο BMW M2 MotoGP Safety Car [vid]

Αργότερα μέσα στο χρόνο το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις πίστες του MotoGP…

BMW-Moto-GP-M2-26Όπως λέει η BMW, χρειάστηκαν περίπου 10 εβδομάδες ώστε η M2 να αποκτήσει την Alpine White φορεσιά σε συνδυασμό με το φουλ αεροδυναμικό πακέτο, την πίσω ρυθμιζόμενη κάρμπον αεροτομή, τις χρυσές ζάντες και τα απαιτούμενα προειδοποιητικά LED. Πέρα από τα «φτιαξίδια» υπάρχουν και μηχανικές βελτιώσεις με κεραμικά φρένα, ανάρτηση M Performance και λάστιχα Michelin Cup.

Στο εσωτερικό υπάρχει κλωβός ασφαλείας, όπως και στην M4 GTS, ενώ υπάρχει αλκαντάρα πάνω από τα μπάκετ, όπως και αγωνιστικές ζώνες έξι σημείων. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 3-λιτρος 6-κύλινδρος M TwinPower Turbo με 365 άλογα, με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 4,2 sec. Εδώ να πούμε πως το φετινό MotoGP ξεκινά στις 20 Μαρτίου από το Κατάρ και περιλαμβάνει 18 αγώνες σε πέντε διαφορετικές ηπείρους.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!