NEA

To νέο Renault Scenic θα είναι στην Γενεύη

Renault-R-Space-Concept-1000

H γαλλική εταιρία επιβεβαίωσε και επίσημα πως η νέα γενιά του γνωστού MPV της θα κάνει πρεμιέρα αρχές Μαρτίου, στην ελβετική έκθεση…

Όπως είχαμε γράψει με αφορμή μία ενδιαφέρουσα στιλιστικά προσέγγιση, το νέο Scenic θα είναι στην Γενεύη και θα συνδυαστεί με ένα εορταστικό κλίμα μιας και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την εμφάνιση του μοντέλου που συνέβαλλε στην θεμελίωση της κατηγορίας των MPV. Το νέο Scenic θα βασιστεί στην πλατφόρμα του νέου Megane και οι βασικές εκδόσεις θα είναι στα 1.200 cc για τα σύνολα βενζίνης και στα 1.500 cc για τα ντίζελ.

Αισθητικά θα υιοθετηθούν αρκετά στοιχεία από τα Megane και Talisman, ενώ από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει έως τώρα, το εμπρός μέρος θα έχει μικρό καπό και μεγάλο παρμπρίζ, όπως περίπου το πρωτότυπο R-Space Concept που είχε παρουσιαστεί το 2011. Στο εσωτερικό η εικόνα θα παραπέμπει επίσης στο νέο Megane, ενώ οι ειδικοί θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα κατασκευής και στο φινίρισμα των υλικών. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε σε μερικές μέρες, στο αγαπημένο σας caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!