NEA

Πως θα είναι το νέο Volvo S60;

VOLVO-S69-2017 (1)

Μια πρώτη εικόνα για το πώς θα μπορεί να είναι το νέο μεσαίο σεντάν της Volvo μας τη δίνει ο γνωστός μας πια Theophilus Chin…

VOLVO-S69-2017 (2)Στις αρχές Μαρτίου η Volvo θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης (επίσημα και στην Ευρώπη), τη νέα της ναυαρχίδα, το S90. Ο σχεδιασμός του νέου μεγάλου Volvo θα αποτελέσει φυσικά οδηγό και για τα μοντέλα της σουηδικής εταιρείας που θα ακολουθήσουν στο άμεσο ή στο λιγότερο άμεσο μέλλον, με πρώτο και καλύτερο το S60, που είναι και η αμέσως μικρότερη limo των Σουηδών.
Το καινούργιο S60, που θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018, θα βασίζεται στο νέο μεταβλητό πλαίσιο της μάρκας, ενώ η αισθητική του, τόσο εντός όσο και εκτός, θα υιοθετεί πολλά στοιχεία από το S90, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και για το V60 με το V90.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!