NEA

Ένα πρωτότυπο Peugeot Traveller στην Γενεύη

PEUGEOT-TRAVELLER-I-LAB-2

Το Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle concept βασίζεται μεν στο απλό Traveller, αλλά είναι εμφανώς πιο πολυτελές με business πρόσημο…

PEUGEOT-TRAVELLER-I-LAB-6Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του είναι οι συρόμενες πόρτες που ανοίγουν αυτόματα με μια κίνηση του ποδιού, όταν αυτό βρίσκεται κάτω από το αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό κυριαρχούν το δέρμα, η αλκαντάρα, το ξύλο για τις επενδύσεις, ενώ ξεχωρίζει το εξελιγμένο σύστημα infotainment που περιλαμβάνει μία tablet 32(!) ιντσών για όσους κάθονται στις 4 ανεξάρτητες και αντικριστές ανα ζεύγος πίσω θέσεις.

PEUGEOT-TRAVELLER-I-LAB-5Το συγκεκριμένο tablet εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Samsung, ενώ μπορεί να «σπάσει» στα τέσσερα, δημιουρφώντας 4 ατομικά tablet.  Παράλληλα υπάρχει και μια κονσόλα οροφής, που ενσωματώνει οθόνες που παρέχουν πληροφορίες, καθώς και ενσωματωμένα φώτα LED. Όσο για το ηχοσύστημα είναι της Focal και σύμφωνα με τους Γάλλους εξασφαλίζει υψηλή ηχητική απόδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!