NEA

Με Tivoli XLV η SsangYong στην Γενεύη

ssangyong tivoli xlv (1)

H κορεατική εταιρία θα παρουσιάσει αρχές Μαρτίου μία μακρύτερη και με μεγαλύτερους χώρους εκδοχή του πιο πρόσφατου crossover της…

ssangyong tivoli xlv (3)H νέα εποχή της SsangYong που ταυτίζεται με το σύγχρονο Tivoli έχει και συνέχεια καθώς το καλοκαίρι αναμένεται το λανσάρισμα του Tivoli XLV. Μία πρώτη γεύση μας είχε δώσει το πρωτότυπο XLV Air που είδαμε πέρυσι στην Φρανκφούρτη, ενώ στο μοντέλο παραγωγής η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με το πίσω μέρος και την προσθήκη 235 mm στο μήκος του αμαξώματος, αυξάνοντας τον χώρο αποσκευών από τα 423 στα 720 lt. To μεταξόνιο θα παραμείνει στα 2.600 mm, οπότε λογικά οι χώροι για τους επιβάτες θα έχουν ως έχει, ενώ το εσωτερικό θα είναι ίδιο, όπως και του τωρινού Tivoli.

ssangyong tivoli xlv (2)Από πλευράς μηχανικών μερών δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή και η γκάμα θα αποτελείται από τους 1.600άρηδες κινητήρες βενζίνης (ατμοσφαιρικός) και turbo-diesel, με μηχανικό ή αυτόματο 6άρι κιβώτιο, κίνηση μπροστά ή στους τέσσερις τροχούς. Περισσότερα με τα αποκαλυπτήρια στην Γενεύη, όπου η SsangYong θα παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο πρωτότυπο υβριδικό SUV, το SIV-2, που θα μπει στην παραγωγή το 2018.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!