NEA

To Lexus LC 500h με τα 470 άλογα στην Γενεύη

Lexus LC 500h revealed with hybrid power ahead Geneva

Το πολυτελές σήμα της Toyota θα παρουσιάσει αρχές Μαρτίου στην ελβετική έκθεση την υβριδική εκδοχή του LC 500…

Lexus LC 500h revealed with hybrid power ahead Geneva 2Αν θυμάστε το Lexus LC 500 που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο είχε αποτελέσει την ατραξιόν της έκθεσης του Ντιτρόιτ, ενώ για την Ευρώπη οι Ιάπωνες μας επιφύλασσαν την υβριδική εκδοχή του εντυπωσιακού 2+2 σπορ κουπέ. Προς το παρόν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα οι δύο φωτογραφίες που βλέπετε και μέσω του LC 500 Hybrid η Lexus θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά του υβριδικού της συστήματος πρόωσης (που θα ονομάζεται Lexus Multi Stage Hybrid System).

Αν και η Lexus δεν αναφέρει κανένα τεχνικό στοιχείο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σύστημα με έναν V6 των 3,5 lt (310 PS) που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα (220 PS) και την συνδυασμένη ισχύ να αγγίζει τα 470 άλογα, με απίθανες τιμές κατανάλωσης και ρύπων. Εδώ να πούμε πως η νορμάλ εκδοχή του LC 500 με τον V8 αποδίδει 473 PS (με 10άρι αυτόματο κιβώτιο και 0-100 σε 4,5 sec), ενώ η λίστα με τις παραγγελίες θα ανοίξει προς τα τέλη του έτους, τόσο για το συμβατικό, όσο και για το υβριδικό κουπέ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!