NEA

VW T1 Revival, η κλούβα που έγινε κούκλα!

VW-T1-REVIVAL-CONCEPT-1

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής David Obendorfer παρουσιάζει τη δική του, πολύ ενδιαφέρουσα, άποψη για μια σύγχρονη κλούβα, την οποία ονομάζει T1 Revival Concept…

Ο ίδιος είχε παρουσιάσει την BMW CS Vintage και τώρα επιστρέφει για με μία πολύ πετυχημένη προσέγγιση για το πώς θα μπορούσε να είναι το σύγχρονο Τ1 (αυτός ήταν ο επίσημος κωδικός της Κλούβας) διατηρώντας την κλασική φόρμα του. Η μόνη σημαντική διαφορά είναι ότι εδώ η 5η πόρτα ανοίγει μέχρι χαμηλά στον προφυλακτήρα, μιας και ο κινητήρας δεν βρίσκεται πλέον πίσω αλλά μπροστά.

Εξίσου χαρακτηριστικοί είναι οι στρογγυλοί προβολείς, καθώς και η διχρωμία στη βαφή. Στο εσωτερικό υπάρχει συνδυασμός ρετρό (π.χ. το μεγάλο στρογγυλό όργανο ακριβώς μπροστά από τον οδηγό και οι κεντρικοί αεραγωγοί) και νέων στοιχείων (π.χ. η οθόνη αφής στη μέση του ταμπλό μαζί με τον ψηλά τοποθετημένο επιλογέα, τα χειριστήρια του κλιματισμού κ.α.).

Αναφορικά με τις διαστάσεις το μήκος φτάνει τα 4,848 μέτρα, το πλάτος τα 1,983 και το ύψος τα 1,905. Η βάση του T1 Revival Concept είναι το σύγχρονο Τ6, ενώ για να επιτευχθούν οι ρετρό αναλογίες επιμηκύνθηκε το μεταξόνιό του κατά 70 χιλιοστά (φτάνοντας έτσι τα 3,07 μέτρα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!