NEA

Γεύση από Lamborghini Centenario(;)

Lamborghini-Centenario-LP770-4-1

Η σπέσιαλ Centenario LP770-4 θα κάνει πρεμιέρα στην Γενεύη για να εορτασθούν τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ferruccio Lamborghini…

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες (20 κουπέ + 20 roadster) με το καθένα να κοστίζει περίπου 2,3 εκ. ευρώ, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως όλα έχουν ήδη προ-πωληθεί. Τα σκίτσα που βλέπετε έχουν κατατεθεί από την Lamborghini σε γραφείο πατεντών τον περασμένο Οκτώβριο και είναι πολύ πιθανό να απεικονίζουν τη Centenario που θα τιμήσει τον Ferruccio Lamborghini. Έτσι λοιπόν, αν είναι όντως αυτή, θα διακρίνεται για την επιμηκυμένη σιλουέτα της και για τον τεράστιο διαχύτη στο πίσω μέρος της, που έχει και μια χαρακτηριστική κλίση προς τα κάτω.

Η βάση της Centenario είναι η Aventador, ο V12 της οποίας, όπως διαφαίνεται και από την επωνυμία LP770-4, έχει ανέβει στους 770 ίππους που καταλήγουν σε όλους τους τροχούς. Το 0-100 εκτιμάτε πως θα είναι σε περίπου 2,7 δλ., ενώ η τελική θα ξεπερνά τα 350 χλμ/ώρα. Περισσότερα, στις επόμενες μέρες, στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!