NEA

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Renault Megane Estate

Renault-Megane_Estate_2017_1000 (2)

H μακρύτερη εκδοχή στην γκάμα του νέου Megane είναι η κλασική ονομαστικά Estate, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις top εκδόσεις GT…

Renault-Megane_Estate_2017_1000 (1)Μάλιστα, οι κορυφαίες εκδόσεις Megane Estate GT θα έχουν και σύστημα 4Control, το πρώτο στέισον της κατηγορίας με ενεργητική τετραδιεύθυνση, σύμφωνα με τους Γάλλους. Συγκεκριμένα, η έκδοση βενζίνης 1.6 TCe με 205 άλογα θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ η top ντίζελ 1.6 dCi θα αποδίδει 165 άλογα. Ο εν λόγω κινητήρας θα αποδίδει και 130 άλογα, ενώ την γκάμα θα πλαισιώσουν οι 1.5 dCi με 90 και 110 ίππους, καθώς και οι βενζίνης 1.2 TCe με 100 και 130 ίππους.

Renault-Megane_2016_111Εδώ να πούμε πως το νέο Megane Estate, που όπως βλέπουμε ο επιπλέον πίσω όγκος έχει ενσωματωθεί ιδιαίτερα αρμονικά στο αμάξωμα, θα είναι διαθέσιμη ευθύς εξαρχής και ως GT, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το hatchback και το οποίο θα διαφοροποιείται και αισθητικά. Χαρακτηριστικό είναι το χρωμιωμένο περίγραμμα της γραμμής των παραθύρων, ενώ το εσωτερικό αναμένεται πανομοιότυπο του νέου Megane. Εδώ να πούμε πως το νέο πεντάθυρο Megane αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Μάιο, ενώ μερικούς μήνες αργότερα θα λανσαριστεί και το Estate.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!