NEA

Teaser για τη νέα Mercedes C-Class Cabrio [vid]

Ακόμα ένα teaser για το νέο κάμπριο της Mercedes, την ανοιχτή C-Class, η οποία θα παρουσιαστεί όπως γράψαμε επίσημα στη Γενεύη…

Mercedes-AMG C43 Coupe revealed in C Class Cabriolet teaserΛίγο πριν την πρεμιέρα της ανοιχτής C-Class στο σαλόνι της Γενεύης (η διαδικτυακή έχει προγραμματισθεί 28 Φεβρουαρίου), η Mercedes-Benz προβάλλει το σύστημα AIRCAP, την «αεροτομή» στο πάνω μέρος του παρμπρίζ που σηκώνεται όταν η μαλακή οροφή είναι διπλωμένη και απομακρύνει τον αέρα πάνω από τους επιβάτες.

Παράλληλα φαίνεται και το εμπρός μέρος της C-Class Cabrio, το οποίο δεν διαφέρει από το αντίστοιχο της κουπέ, κάτι βέβαια που δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και η πρώτη βασίζεται στη δεύτερη. Κάτι που θα ισχύει και για τη γκάμα των κινητήρων της, που θα ξεκινά από τα 1.600 cc και τα 156 άλογα της C180 και θα κορυφώνεται στα 510 άλογα από τον biturbo V8 των 4.000 cc της C63 AMG S.

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται σκεπασμένη η C-Cabrio, ανάμεσα στα άλλα αμαξώματα της C-Class, όπου μπορείτε να ξεχωρίσετε και την C450 AMG Sport Coupe που θα κάνει πρεμιέρα επίσης στην Γενεύη και θα εξοπλίζεται με τον τρίλιτρο V6 των 362 ίππων. Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!