NEA

Ανανέωση ακόμη και για την Bentley Mulsanne

BENTLEY-MULSANNE-2016-12

Ακόμη και μια… Mulsanne χρειάζεται το φρεκαρισματάκι της με ακόμη μεγαλύτερο μεταξόνιο, στα 3.516 χλστ. ώστε οι επιβάτες να κάθονται… σαν πασάδες!

Χάρη στα συν 25 εκ. στο μεταξόνιο οι πίσω επιβάτες θα μπορούν να κάθονται αρχοντικά έχοντας στην διάθεσή τους ανεξάρτητα καθίσματα με αναδιπλούμενα υποπόδια, τραπεζάκια καθώς και άλλες ανέσεις στην κεντρική κονσόλα. Το εσωτερικό είναι κλασικό Bentley, με πολύ ξύλο και ακόμα περισσότερο δέρμα, ενώ η σύγχρονη νότα εξασφαλίζεται από την οθόνη των 8 ιντσών, που συνδυάζεται με σκληρό δίσκο 60 GB. Από κει και πέρα το ηχοσύστημα της Niam έχει 18 ηχεία και ισχύ 2.200 Watt, ενώ όσοι κάθονται πίσω έχουν στη διάθεσή τους δύο tablet.

Ανάμεσα στις πάμπολλες εξωτερικές αλλαγές, η μάσκα έχει μεγαλύτερο πλάτος κατά 80 χιλιοστά, πλαισιώνεται από νέους ενεργητικούς προβολείς LED, ενσωματωμένους στα καινούργια αλουμινένια φτερά. Επανασχεδιασμένα είναι φυσικά και το καπό και ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ στους αεραγωγούς χρησιμοποιείται το Β της Bentley ως διακοσμητικό στοιχείο. O κινητήρας είναι ο κλασικός V8 των 6.750 κ.εκ., που στην στάνταρ εκδοχή και την EWB αποδίδει 512 άλογα και 1.020 Νm (0-100 σε κάτι παραπάνω από 5,0 δλ., τελική πάνω από 300 χλμ/ώρα). Περισσότερα στις επόμενες μέρες!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!