ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσα θα σκάσει ο Jeremy Clarkson σε αυτόν που έδειρε;

Jeremy-Clarkson-1

Θυμάστε όταν ο Clarkson γρονθοκόπησε τον Tymon επειδή μετά λήξη των γυρισμάτων του σέρβιρε, αντί για ζεστό, ένα κρύο πιάτο για να φάει;

Jeremy-ClarksonΤο συμβάν είχε γίνει πριν από μήνες, ενώ η υπόθεση της επίθεσης του Jeremy Clarkson στον παραγωγό του TopGear Oisin Tymon συνεχίστηκε και στις αίθουσες των βρετανικών δικαστηρίων. Έτσι, το δικαστήριο καταδίκασε τον θρασύ Jeremy σε αποζημίωση περίπου 126.000 ευρώ και παράλληλα να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

«Θέλω για άλλη μια φορά να ζητήσω συγνώμη για το συμβάν και για τις δυσάρεστες συνέπειές του από τον Oisin Tymon. Θέλω να τονίσω πως σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε ο Tymon», δήλωσε δημόσια ο Clarkson, που προφανώς και του έχει θιχτεί το γόητρο μετά την απομάκρυνσή του από το BBC, αλλά και από την όλη υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες το BBC ανακοίνωσε τη νέα ομάδα που θα παρουσιάζει το TopGear ενώ οι Clarkson, Hammond και Μay συνεχίζουν με μια νέα εκπομπή, με άγνωστο προς το παρόν όνομα, στο Amazon Prime.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!