NEA

Στην Γενεύη και το νέο Ford Ka

FORD-KA-2016-3

H νέα γενιά Ka δεν θα μοιράζεται το πλαίσιο του με το Fiat 500, αλλά θα βασίζεται στην βραζιλιάνικη και αποκλειστικά πεντάθυρη εκδοχή του…

FORD-KA-2016-6Το νέο Ford Ka θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το τωρινό και χάρη στα +26 εκατοστά του σε μήκος (συνολικά στα 3,88 μέτρα) θα υπάρχει και μεγαλύτερο κατά 33 λίτρα πορτμπαγκάζ (συνολική χωρητικότητα 257 λίτρα). Ο διάκοσμος θα είναι εξευρωπαϊσμένος ώστε να προσεγγίζει τα εδώ γούστα, ενώ θα υπάρχει ανάλογος εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας με το σύστημα πολυμέσων να προσφέρει πλήρη διασύνδεση με smartphone.

FORD-KA-2016-4H νέα πρόταση στα μικρά αυτοκίνητα πόλης αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές από το καλοκαίρι με ατμοσφαιρικούς τετρακύλινδρους στα 1.000 κ.εκ. με 65 και 80 ίππους. Αργότερα, ίσως και να υπάρξει έκδοση ST που θα έχει κάτω από το καπό της τον 100άρη τρικύλινδρο 1.0 Ecoboost.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!