NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε τι κάνει ο τυπάκος την ώρα της επίσημης παρουσίασης της VW [vid]

Όσοι βρέθηκαν στην διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της VW στο σαλόνι της Γενεύης θα έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ένας τολμηρός βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει την δυσαρέσκειά του για το dieselgate…

Protester Trolls VW Geneva Presentation cheating Device!Ντυμένος με την φόρμα ενός μηχανικού της Volkswagen και κρατώντας ένα γαλλικό κλειδί και ένα “check-box”, ο τυπάκος ανέβηκε στο πλατό και χώθηκα κάτω από ένα μοντέλο της VW για να τοποθετήσει μια νέα συσκευή για να κλέβει στις μετρήσεις εκπομπής ρύπων! «Κανείς δεν πρόκειται να ανακαλύψει τη νέα συσκευή! Θα την τοποθετήσω τώρα αμέσως!» φωνάζει ο διαμαρτυρόμενος στο βίντεο πλησιάζοντας στο up!. Οι άνθρωποι της ασφάλειας σάστισαν για λίγο αφού δεν γνώριζαν αν η όλη φάση ήταν μέρος του σόου με τον τύπο να λέει στο νέο CEO του ομίλου: «Κύριε Μίλερ Όσο κανείς δεν γνωρίζει για αυτό, όλα είναι εντάξει». Και ο CΕΟ του απαντά: «Δεν χρειάζεται επισκευή, είναι ένα τέλειο αυτοκίνητο». Προφανώς, επειδή το up! δεν βγαίνει σε έκδοση με πετρελαιοκινητήρα. :-)

SMS===> Θολό το μέλλον των πετρελαιοκινητήρων [blog]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!