NEA

Alfa Romeo Giulia, ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

ALFA-ROMEO-GIULIA-1

Μετά από αρκετά καθυστέρηση οι Ιταλοί ανακοίνωσαν την διάθεση των «βασικών» εκδόσεων της Giulia με την λίστα των παραγγελιών να ανοίγει από τις 15 Απριλίου…

ALFA-ROMEO-GIULIA-6Όταν λέμε βασικές εκδόσεις, μην περιμένετε κάποια turbo στα 1.400 κ.εκ., μιας και αυτές θα αργήσουν πολύ ακόμη (αν υπάρξουν). Έτσι, η Alfa Romeo παρουσίασε στο σαλόνι της Γενεύης τις πιο απλές -σε σχέση με τη QV- εκδόσεις της νέας Giulia με τον τετρακύλινδρο ντίζελ στα 2.200 κ.εκ. (με 150 ή 180 ίππους) και τον δίλιτρο turbo βενζίνης (με 200 ίππους). Ο τελευταίος είναι διαθέσιμος αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων -στις diesel διατίθεται ως εξτρά-, ενώ σε κάθε περίπτωση η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Οι εκδόσεις εξοπλισμού θα είναι τρείς (Giulia, Super και Quadrifoglio) και η λίστα των παραγγελιών για την Ευρώπη θα ανοίξει στις 15 Απριλίου, όπως δήλωσαν τα στελέχη της FCA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!