NEA

To Fiat Tipo μεγαλώνει…

FIAT-TIPO-HB-1

Όχι σε μπόι, αλλά σχετικά με την γκάμα του, στην οποία θα προστεθούν οι hatchback και station wagon εκδόσεις αμαξωμάτων…

FIAT-TIPO-HB-2Μετά την τετράθυρη έκδοση του Tipo, η Fiat διευρύνει την γκάμα του Tipo με δύο νέες εκδόσεις, την πεντάθυρη και την στέισον βάγκον που παρουσιάζονται επίσημα στην Γενεύη. Όλες οι εκδόσεις του Tipo κατασκευάζονται στην Τουρκία, στις εγκαταστάσεις της Tofas στην Προύσα.

Συγκεκριμένα, το Tipo Hatchback έχει μήκος 4,37 μέτρα, ο εσωτερικός διάκοσμος δεν διαφοροποιείται σε σχέση με αυτόν του σεντάν, ενώ η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι στα 420 λίτρα. Στο Tipo Wagon, χάρη στα συν 20 εκατοστά του αμαξώματος, ο χώρος αποσκευών έχει φτάσει τα 520 λίτρα, ενώ σε κάθε περίπτωση οι πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλώνονται.

Στην γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχει κάποια έκπληξη και κάτω από καπό υπάρχουν δύο εκδόσεις στα 1.400 κ.εκ. με 95 και 120 ίππους (αυτή η έκδοση συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη), ενώ υπάρχει και η μεγαλύτερη στα 1.600 κ.εκ. με 110 άλογα (με κλασικό 6άρι αυτόματο κιβώτιο). Την σειρά των κινητήρων ολοκληρώνουν οι ντίζελ 1.3 και 1.6 Multijet με 95 και 120 ίππους, αντίστοιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!