NEA

Νέα μικρομεσαία υβριδικά SUV από την Borgward

BORGWARD-BX-5 -&-BX-6-TS-1

Με Κινέζους ιδιοκτήτες και κέντρα εξέλιξης και σχεδιασμού στην Γερμανία, η Borgward παρουσιάζει στη Γενεύη δύο πρωτότυπα SUV…

BORGWARD-BX-6-TS-6Τα BX-5 & BX-6 TS έχουν σχετικά ενδιαφέρουσα σχεδίαση με το μήκος τους να φτάνει τα 4,48 και 4,51 μέτρα, αντίστοιχα.) Η Borgward μπορεί να μην ανακοινώνει επίσημα επιδόσεις, αλλά αυτές είναι βέβαιο ότι θα είναι καλές, μιας και το κουπέ SUV της διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης που αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο 2.000 κ.εκ. με 240 ίππους και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 150 ίππων. Ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν συνολικά 8 προγράμματα κίνησης, μεταξύ αυτών και ένα καθαρά ηλεκτρικό.

BORGWARD-BX-5 -2Αποκλειστικά ηλεκτρικά και μάλιστα για 55 χιλιόμετρα μπορεί να κινηθεί και το BX-5. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο προσγειωμένα -καθώς είναι πολύ κοντά στην παραγωγή- και υπάρχει ένας τετρακύλινδρος 1.400 κυβικών με 143 ίππους και ένας ηλεκτροκινητήρας 115 ίππων. Ενδιαφέρον στοιχείο του BX-6 TS είναι η αναδιπλούμενη αεροτομή στο πίσω μέρος του, που αυξάνει την κάθετη δύναμη και κατά συνέπεια τη σταθερότητά του στις μεγάλες ταχύτητες.

Σύμφωνα με την Borgward και τα δύο, όταν θα είναι διαθέσιμα στο κοινό, θα μπορούν να εξοπλιστούν με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης, ενώ ενδιαφέρον έχει η σύνδεση με το πάτημα ενός κουμπιού με μια υπηρεσία εξυπηρέτησης η οποία θα ονομάζεται Isabella και θα παρέχει πληροφορίες γενικής φύσης. Ειδικά στο BX-5 έχει δοθεί έμφαση και στους χώρους στο εσωτερικό του, με ενδεικτικό για αυτό το μέγεθος του πορτμπαγκάζ, που κυμαίνεται από 500 έως και 1.200 λίτρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!