ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέλος οι χορηγοί, τέλος και η Porsche για την Maria Sharapova

Maria_Sharapova_porsche_01

Η τιμωρία της μπορεί σύμφωνα με πηγές να φτάσει ακόμα και τα 4 χρόνια, αλλά υπάρχει η πιθανότητα η περίπτωσή της να αντιμετωπιστεί με επιείκεια…

PORSCHE SHARAPOVA (2)Η Sharapova βρέθηκε θετική στο φάρμακο Meldonium, το οποίο έπαιρνε για μια δεκαετία με συνταγή γιατρού και μπήκε στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών από την 1-1-2016. Η Ρωσίδα σούπερ σταρ δήλωσε πως το χρησιμοποιούσε γιατί έχει έλλειψη μαγνησίου και ιστορικό διαβήτη στην οικογένειά της. Οι αρχές των σπορ από την άλλη θεωρούν πως οι αθλητές, μάλιστα ήταν πολύ διαδεδομένο σε αυτούς από την Ανατολική Ευρώπη, το χρησιμοποιούσαν γιατί βελτίωνε την αντοχή τους και μείωνε το χρόνο αποθεραπείας τους.

Μετά την ανακοίνωση από την ίδια ότι βρέθηκε θετική στο αντι-ντόπινγκ τεστ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Open ήταν λογικό και αναμενόμενο πως οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόταν διαφημιστικά η Maria Sharapova θα διέκοπταν την όποια εμπλοκή μαζί της. Τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που διαρκούν οι έρευνες.

PORSCHE SHARAPOVA (3)Μεταξύ αυτών και η Porsche, για την οποία η Sharapova λειτουργούσε ως πρεσβευτής της μάρκας, ενώ το ίδιο έπραξε και η Nike, με την οποία η Ρωσίδα τενίστρια είχε συμβόλαιο από το 2010 και για μια 8ετία, αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα πάγωσαν και οι συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου της με την TAG Heuer που είχε λήξει στο τέλος του 2015.

Η Maria Sharapova έχει κερδίσει 5 τίτλους Gran Slam, έχει υπάρξει νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξης, ενώ τα κέρδη της από το άθλημα και μόνο είναι 37 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τη ξεπερνά μόνο η Serena Williams με περισσότερα από 75 εκατομμύρια. Φυσικά τα κέρδη της Ρωσίδας από τα διαφημιστικά deals της είναι πολύ μεγαλύτερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!