NEA

Ένα Ford περιπολικό με τα όλα του [vid]

Η Ford κοκορεύεται πως είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ που προσφέρει ένα περιπολικό με σούπερ αλεξίσφαιρη προστασία…

ford-police-interceptor-ballistic-protection-type-iv (2)Και δεν υπάρχει κανένας λόγος αμφισβήτησης αν παρακολουθήσετε τα δύο σχετικά βίντεο, στα οποία φαίνονται επιθεωρητές της βαλλιστικής να περνούν από κόσκινο τα Ford με το πακέτο θωράκισης Police Interceptor. Για να ακριβολογούμε, δεν τα περνούν αλλά τα κάνουν κόσκινο πυροβολώντας τα με από απλά φυσίγγια μέχρι και 30άρια βλήματα ώστε να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα της θωράκισης, βαλλιστικής προδιαγραφής Type IV. Το πακέτο Interceptor περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενισχύσεις σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση και στα φρένα, ειδικούς τροχούς, ενίσχυση για αντοχή του πίσω μέρος με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί σε κάθε όχημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!