NEA

Facelift για την Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz-CLA45_AMG_2017_16

Τέλη του μήνα, στην έκθεση της Νέας Υόρκης θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της η διακριτικά ανανεωμένη CLA συνεχίζοντας να είναι ένα από τα ομορφότερα σεντάν…

Mercedes-Benz-CLA_Shooting_Brake_2017_16 (1)Η ανανέωση ακολουθεί το πρότυπο της A-Class και είναι διακριτική με τις αλλαγές να περιορίζονται στη σχεδίαση της μάσκας, στους προφυλακτήρες, ενώ ανανεώθηκε και η ποικιλία των ζαντών ελαφρού κράματος. Ανάλογη λογική ακολουθήθηκε και στο εσωτερικό, με πιο εμφανή διαφοροποίηση και εδώ τη μεγαλύτερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, ενώ κατά τα άλλα έχει μεγαλώσει η οθόνη στον πίνακα οργάνων, υπάρχουν νέες επενδύσεις, έχουν βελτιωθεί οι δυνατότητες διασύνδεσης (Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink κ.α.), ενώ έχουν προστεθεί νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Mercedes-Benz-CLA_Shooting_Brake_2017_16 (2)Στους κινητήρες η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η προσθήκη της βασικής έκδοσης diesel CLA 180d με το σύνολο των 1.500 κυβικών και των 109 ίππων. Η κορυφαία CLA45 AMG προσαρμόστηκε στην τελευταία εκδοχή του συνόλου των 2.000 κ.εκ. -από πλευράς απόδοσης- και πλέον αποδίδει 381 άλογα, ενώ ταυτόχρονα έχουν γίνει και κάποιες οπτικές αναβαθμίσεις τόσο εκτός όσο και εντός. Η νέα CLA θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι, ενώ η ανανέωση περιλαμβάνει και την ιδιαίτερη CLA Shooting Brake, η οποία ως CLA 180 BlueEfficiency είναι πλέον διαθέσιμη και με το σύνολο των 1.600 κ.εκ. με τους 122 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!